14 февраля 2018

Ароматне капучіно з легким ірландським забарвленням

ароматное капучино Хмельницкий

Коли за вікном віє холодом, а проміні сонця доходять не до кожного віконця, затишок і тепло нашої гостинної ресторації зігріють та наповнять комфортом будь-яку зустріч. А для створення особливої атмосфери під час таких побачень бармени приготують для вас нашу новинку — зимове капучіно з лікером.
Цей вишуканий смачний напій готується на основі класичного еспресо із додаванням какао та спіненого молока, які вдало доповнює вершковий лікер Бейліз. Завдяки цій ірландській нотці капучіно стає не просто приємним гарячим напоєм, а набуває ще й рис святковості.

Створення романтичних вечорів у святкові дні, і не тільки, забезпечує бездоганний кавовий коктейль

Гарячі алкогольні напої особливої актуальності набувають у холодну пору року. Це чудовий приклад частування під час романтичних побачень після довгої прогулянки вечірнім містом, катанням на ковзанах або просто приємне завершення дня у компанії коханої людини.

Дехто серед такого типу частувань надає перевагу глінтвейну, грогу, або підігрітим сидру, пуншу, віскі, рому. Але справжні кавомани залишаються вірними улюбленому ароматному напою. Саме для них створена наша капучінова новинка.

Загалом, в нас ви можете обрати декілька різних кавових напоїв, їх види: капучіно класичне, еспресо, американо, кава медова, лате класичне, рістрето і, звісно, вже згадане капучіно з Бейлізом.

Розмаїття рецептів приготування кави задовольнить будь-чий смак

Популярність кави сьогодні дуже висока, а вітрини з переліками її різновидів подекуди займають цілі вікна кавових кіосків та кафе. Чим же відрізняються між собою ці найменування? Давайте розберемось на прикладі найпопулярніших з них, які, зокрема, пропонуються у мережі кав’ярень торгової марки “Мамин хліб”.

Почнемо з основ — найпопулярнішого у світі — еспресо. Це невеличка порція кави, приготована шляхом проходження 25-35 мілілітрів гарячої води крізь фільтр з 7-10 грамами мелених кавових зерен. Одним із різновидів еспресо являється рістрето, яке готується аналогічно, тільки із використанням меншої кількості води — близько 18 мілілітрів. Американо ж навпаки, може містити одну або дві порції еспресо та значно більшу кількість води — зазвичай 120 мілілітрів.

Міцність кавового смаку часто згладжують додаванням у нього молока. Так готуються, зокрема, лате і капучіно. Тільки в першому випадку порція еспресо акуратно додається у попередньо спінене молоко, утворюючи таким чином “шаровість” напою. А у випадку з капучіно, замовити яке ми вам рекомендуємо у нас найближчим часом, ароматна кава ховається під товстим шаром легкого збитого молока.

Ласкаво просимо вас до наших затишних кав’ярень, де до кухля улюбленого напою ми підготували безліч смачної випічки та кондитерських виробів щоб наповнити ваш день гарними емоціями та щирою радістю від спілкування.